Forårshold 2020 » Mix hold

                                                               Mix hold
 

Vi har oprettet et nyt hold, der henvender sig til dig, der har gået på Grundlæggende lydighed i forårssemesteret, og som har bestået dette hold.
 
For at give dig flere udfordringer er vi nogle instruktører, der går sammen om Mix holdet hvor vi introducerer dig til forskellige emner du kan træne med din hund.

Det er et hold, hvor du skal elske udfordringer og hvor du får lov til at snuse lidt til følgende emner:
 
 
LP og tricks - Træner Helle Palm
 
Vi afprøver forskellige metoder til indlæring og stabilisering af nye og kendte lydighedsøvelser og tricks. Der vil både være fælles øvelser og mulighed for at få hjælp til det, der lige driller
 
Agility - Træner Mette Lorentzen og Børge Hersted
 
Forhindringsløb for hunde.
På de to træningsgange vil I blive introduceret til en del af forhindringerne og lære at løbe en lille bane
 
Nosework - Træner Hanne Svejstrup Jensen
 
Her lærer hunden at finde en fært-duft (lavendel). På de to træningsgange bliver I præsenteret for  og undervist i, hvordan I lærer hunden at finde duften. Og selv arbejde videre derfra.
 
Skovtur - Træner Tina Lundsgaard
 
Skovtur med indlagt træning. Vi går en tur i skoven og undervejs laver vi nogle lydigheds-, balance- og næseøvelser, som nemt kan laves i hverdagen - fx. på morgenturen, inden hunden skal være alene hjemme
 
Apportering/LP program - Træner Joan Andresen
 
Apportering er en rigtig sjov og udfordrende øvelse, der går igen i flere øvelser i LP programmet. I bliver introduceret for indlæring af øvelsen og for de, der er nået længere, kigger vi på øvelsen og på hvordan I kommer skridtet længere.
 
 

 
Hvalsø Hundevenner * Skolevej 5 * 4330 Hvalsø * CVR 29957525